Kapcsolat

Oláh Attila

Felelős műszaki vezető

+36-20/3888-193

4002 Debrecen, Bellegelőkert 56.

info@nivokivitelezo.hu

Cégünkről

A vállalat alapító Oláh Attila a főiskolai tanulmányok után nagy építőipari vállalatoknál szerzett kivitelezői gyakorlatot Magyarország és Ausztria területén. Építésvezetőként résztvett luxus lakóházak, benzinkutak, vegyi üzemek, hidak, utak építésében, a hozzátartozó közműépítésben, és bonyolult gépészeti berendezések, rendszerek létrehozásában.

A kivitelezési tevékenység 2000-ben a Nívó-Épszer Bt. létrehozásával kezdődött, amely 2005-ben kft-vé alakult. Elsősorban Debrecenben és környékén építettünk családi házakat.

2014-től a Nívó-Kivitelező Kft. keretein belül folytattuk és terjesztettük ki tevékenységi körünket. Az eszközpark és műszaki háttér biztosítása a Nívó-Befektető Kft közreműködésével történik. Lakóépületek és luxus villák, medencék és teraszok mellett, üzletek, közösségi épületek, ipari csarnokok kivitelezését is vállaljuk.

Munkáink során nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű, időtálló és esztétikai élményt nyújtó szerkezetek létrehozására. Ezt a célt szolgálja a megbízható munkatársak hosszútávú alkalmazása, és a minőségi eszköz és géppark fenntartása és folyamatos fejlesztése.

Ismereteinket és tudásunkat folyamatos tanulással és továbbképzéssel bővítjük. Alapelvünk, hogy az „olcsó- egyszerű” épületeknek is meg kell felelniük a vonatkozó építésügyi, statikai és hőtechnikai szabványoknak, a megrendelő által még megfizethető hőszigetelő rendszerek alkalmazásával.

Alvállalkozóink közül csak a hasonló elveket és hozzáállást tanusító kivitelezők maradtak meg. A jelenlegi kipróbált partner cégeink garantáltan teljesítik az általunk elvárt minőségi követelményeket.

A kisebb volumenű megbízásainknál is garantáljuk a minőségi munkavégzést, pl: fürdőszobák átalakítása, kerítés építés, térburkolatok építése, utólagos hőszigetelés és homlokzatképzés, tetőfelújítások készítése.

Az árajánlatok elkészítéséhez szükséges a személyes találkozó, felmérés készítése, vagy a kiviteli tervek megbeszélése, egyedi igények közlése.

Árajánlataink elkészítése ingyenes. A kapcsolatfelvétel telefonon, interneten, vagy személyesen történhet. Hívjon bátran!

Oláh Attila
Cégvezető
Építész- Felelős Műszaki Vezető
Nívó-KivitelezőKft.

olah-attila

 

Munka közben

munka-kozben-01  

munka-kozben-01  munka-kozben-01

munka-kozben-01  munka-kozben-01

munka-kozben-01  munka-kozben-01


Saját telephely és gépraktár bemutatása

telephely-01  telephely-01

telephely-01  telephely-01

telephely-01